Yaradan tüm canlıları sevgi üzerine yaratmıştır. Beden almakla doyar, Ruh vermekle doyar….
Verdiğin senindir, aldığın değil. Vermeye en çok ihtiyacı olan, verendir. Elinizi vermeye alıştırın,
birgün nasılsa can vereceksiniz…
Bence dolar ve euro’nun artmasının nedeni ülkemizde yaşayan yabancı dinsiz ataistler. Onlar yüzünden bu felaketler oluyor. Bakın hiç Konya’da tsunami oldu mu?
Kadın, Çocuk ve Hayvanlara yapılan şiddet haberlerinden gına geldi. Çözüm çok basit; böyle bir fiile kalkışan erkek müsveddelerini hadım edeceksin, onlara tahsis edilen genel evlerde çalıştırıp geliri ile kimsesiz kız çocuklarını okutacaksın. Bunu gerçekleştirebilecek siyasetçilerin kurbanı olurum. Neyse gerçekte acı olan ne biliyor musunuz Adana kebap, Urfa ise acısız olan. Ayıktırıyım sizi…
İçimdeki Polyanna tinere başladı lan. Umarım şizofrenimdir ve hepiniz hayal ürünümsünüzdür. Ben Orta Asya’ya geri dönüp baştan başlıycam.
Sokaktaki vatandaşa göçmenler hakkındaki fikirlerini sordum. 10 kişiden 9’u bana şu yanıtı verdi:
-حُورَانُ : مَدِينةٌ بالسُّورِيَّة
Sabah canım çekti Bülent börek söyledim, kurye geldi kapıda pos cihazı çalışmadı, arkadaşını aradı. Çocuk telefonu “Ne Var Lan YAA…RĞAM” diye açtı. Kurye de diyor ki “o çocuğu” kütür etme, müşteri var yanımda düzgün konuş hoparlördesin. Bana döndü diyo ki çok afedersin abi. Kibar çocuk tabi.
Neyse günlük meşaşımıza gelelim kuzum; baba parasıyla araba alanlar arabasına “Babam Sağ Olsun” yazar ya! Hah işte bizde ülkenin bütün giriş çıkışlarına “Atam Sağ Olsun” yazalım…
Biz sokak röportajı yaparız da Ruslar durur mu; Rusya’da sokak röportajında kana kırmızı rengi veren nedir diye sorulan soruya; 100 kişiden 98’i alyuvar demiş.
Türkiyede 100 kişiden 40’ı vişne, 30 kişi domates, 27 kişi karpuz, 3 kişide alyuvar demiş.
Değiştirin şu sistemi, O üç kişiyide sınır dışı edin !
Rabbim ben ve alayınızın hayatında ki eksiklikleri tez zamanda doldursın
Direnin ey insanlar, hatta direnirken de gülümsemeyi bırakmayın. Saygı ve hürmetle büyük küçük demeden alayınızın ellerinden öperim…
Unutmadan; Cesaret bulaşıcıdır…
10 kuruşluk pul ve imza…
“Okuyucular üzülmesin, çünkü; Bozkurtlar dirilecektir.”
Yaaa lütfen Mehmet Bey’e daha çok yazı yazdırın.. Kendimi ne zaman ruh hastası gibi hissetsem açıp yazılarını okuyup şifa buluyorum resmen.. Bozkurtlardan selamlar sana Mehmet ağabey…